Olen aina kamppaillut normaalin painoin ylärajoilla. Ruumiinrakenteeltani olen rehellisesti persjalkainen. Tämän todistaa se, että napani on 13 cm lyhyempien ihmisten napojen tasolla. Lantioni ja hartiani ovat leveät. Rinnat liiankin suuret. Nämä eivät kuitenkaan ole oikeutuksia tai syitä sille, että olen nykyään ylipainoinen, läski.

 

Korkeakoulussa löysin poikaystävän, sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan ja juhlin liikaa. Painoni nousi muutamissa vuosissa parikymmentä kiloa. Painonnousu on onneksi rauhoittunut, kun löysin ainakin osittain toimivan lääketasapainon vajaatoimintani kanssa. Siihen on silti kertynyt kolme numeroa, KOLME NUMEROA.

Kaipaan aikaa, jolloin muodokkuuteni käänsi miesten päät. Varsinkin sen yhden miehen, joka onneksi niin uskollisesti on pysynyt rinnallani kiloista huolimatta. Kaipaan aikaa, jolloin en hengästynyt portaissa muita enemmän. Kaipaan aikaa, kun löysin suht helposti vartalolleni sopivia vaatteita. Kaipaan aikaa, kun rintani olivat hieman pienemmät ja lantio selkeästi torsoni levein kohta.

Pituus: 172 cm

Elopaino: 107 kg

Tavoite: Löytää uudelleen vyötärö ja itsevarmuus.